πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των κρατουμένων

Λευτεριά στον Leonard Peltier φυλακισμένο εδώ και 40 χρόνια και σοβαρά άρρωστο – Libertà per Leonard Peltier 40 anni di carcere e molto malato

Reblogged on WordPress.com

Πηγή: Libertà per Leonard Peltier 40 anni di carcere e molto malato

ο Leonard Peltier δεν είναι καθόλου καλά, είναι σημαντικό να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα παντού και να στείλουμε mail και τηλεγραφήματα διαμαρτυρίας στην διεύθυνση που υποδεικνύουμε πιο κάτω.

ο Leonard Peltier στις 6 φεβρουαρίου θα κλείσει 40 χρόνια στην φυλακή, εκείνες τις ημέρες θα διαδηλώσουμε σε πολλές ευκαιρίες εδώ στην Barcellona και θα οργανώσουμε συναντήσεις, είναι όμως σημαντικό πως εδώ όπως και στην Ιταλία όπως φυσικά παντού να βγει προς τα έξω το νέο στα κυριότερα media.  Πρέπει να σπάσουμε την σιωπή, να έρθουμε σε επαφή με όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε αυτή η υπόθεση να βγει απ’ την σιωπή,

Η κατάσταση υγείας του Leonard Peltier:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες δεχτήκαμε αυτό το μήνυμα την νύχτα της 6ης ιανουαρίου 2016. Εδώ ένα απόσπασμα.
           “Εδώ και πολλούς μήνες, αν όχι χρόνο, παραπονιέμαι για προβλήματα υγείας και πως κάτι δεν πάει καλά.  Τις τελευταίες ημέρες, επιτέλους είδα γιατρό. Σήμερα με κάλεσαν για άλλη μια φορά μου πήραν την πίεση των αρτηριών και μου έκαναν εξετάσεις αίματος για άλλα αποτελέσματα. Φαίνεται πως βρήκαν εκείνο που ονομάζεται aneurisma aortico addominale (AAA), ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής που βρίσκεται σε κατάσταση πολύ επικίνδυνη. Εάν σκάσει κινδυνεύω να πεθάνω από αιμορραγία. Γι αυτό έσπευσαν να κάνουν και άλλες εξετάσεις: μαγνητική τομογραφία την κυριακή, μέχρι να βρουν χειρούργο ικανό να κάνει εγχείρηση. Το καλό νέο είναι πως αυτή η επέμβαση έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας… εάν όλα πάνε καλά”.

Αυτή την στιγμή, δεν έχουμε άλλες λεπτομέρειες. Φτάνει όμως να πούμε πως σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται ο  Leonard, 71 χρόνων, οποιαδήποτε επέμβαση χειρουργική είναι επικίνδυνη. Υπάρχει επίσης η ανησυχία πως στην διάρκεια των φροντίδων στο ιατρικό κέντρο μιας ομοσπονδιακής φυλακής, ο  Leonard θα βρίσκεται στην απομόνωση.

Παρακαλούμε πηγαίνετε στο σάϊτ  http://www.bop.gov/inmates/concerns.jsp ή εδώ : http://www.whitehouse.gov/contact/submit-questions-and-comments. Κάνοντας αναφορά στον Leonard Peltier # 89637-132  USP Coleman I. 

Εκφράζοντας με όλους τους τρόπους που διαθέτετε την ανησυχία σας για την ιατρική μεταχείριση του Leonard ώστε η Ομοσπονδιακή Γραμματεία Φυλακών να ξέρει πως ο κόσμος όλος την παρατηρεί. Απαιτούμε ο Leonard να έχει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση. 

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με 
Federal Bureau of Prisons

320 First St., NW     Washington, DC 20534   01 202 307-3198

info@bop.gov

(μια φίλη έγραψε με αυτό τον τρόπο, ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ):

Dear Sir

We are deeply concerned for Leonard Peltier health.

We know he is facing serious problems and he will probably have to undergo surgery, therefore we urge you to grant him alle the medical care he needs.

As many other people around the world we are monitoring his situation

Best regards    ΌΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΊΘΕΤΟ


Στα μηνύματα που στέλνετε ή στα τηλεφωνήματα που κάνετε, εάν μπορείτε κάντε αναφορά στην απονομή χάριτος για τον Peltier και για την κατάσταση της υγείας του, FREE LEONARD PELTIER. Ο πρόεδρος Obama πρέπει να βρει το κουράγιο να υπογράψει την απελευθέρωσή του. 

Θα σας δώσουμε να μάθετε τις εξελίξεις, αλλά σας παρακαλώ, βάλτε το λιθαράκι σας, ΌΛΑ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ,

Μια αγκαλιά

Andrea

Για τον Peltier δείτε επίσης εδώ   qui

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s