ένοπλη πάλη, lotta armata

Γιά το Λάμπρο Φούντα

images (16)Στις 10 Μαρτίου 2010 πέφτει νεκρός ο αναρχικός επαναστάτης,μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρος Φούντας, σε ένοπλη συμπλοκή με μπάτσους στη Δάφνη.

Ο Λάμπρος έπεσε μαχόμενος, προετοιμάζοντας ενέργεια του ΕΑ, ένα ακόμα χτύπημα της οργάνωσης στην κυριαρχία του κράτους και του κεφαλαίου, φτάνοντας να δώσει τη ζωή του στον αγώνα για την αναρχία και την ελευθερία από τα εξουσιαστικά δεσμά. 

Η δράση αυτή αποτελέι μια ελάχιστη κίνηση μνήμης και αγώνα, ένα μήνημα στους ένστολους δολοφόνους της δημοκρατίας και στα αφεντικά τους, ότι όσα μέσα καταστολής  κι αν επιστρατεύσουν για να καταπνίξουν και την τελευταία φωνή ελευθερίας, υπάρχουν και θα υπάρχουν αυτοί που δεν ξεχνάνε στο πείσμα των καιρών, και να ναι σίγουροι ότι είναι πολλοί.

Ο Λάμπρος είναι ακόμα στους δρόμους, είναι ακόμα δίπλα μας σε κάθε μικρή και μεγάλη δράση αντίστασης στο εξουσιαστικό κτήνος. Ο αγώνας του Λάμπρου συνεχίζεται και τρέφει τη δική μας λύσσα για την καταστροφή αυτού του σάπιου κόσμου, μέχρι την ολική απελευθέρωση. Ο αγωνας του Λάμπρου συνεχίζεται όσο ο πόλεμος μαίνεται, όσο δεν ξεχνάμε, όσο αρνούμαστε να δεχτούμε τη δική τους πραγματικότητα.

…» Τώρα ο Λάμπρος έχει “γιάφκα”.  Μαζί με τούς υπόλοιπους συντρόφους, τον Κασίμη, τον Τσουτσουβή, τον Πρέκα, τον Μαρίνο, τον Τεμπερεκίδη, έχουν να πουν πολλά και να κάνουν άλλα τόσα…»

-ΣΠΦ,Μαρτιος 2010- 

Ο θάνατος δεν σβήνει το βλέμμα των εξεγερμένων

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ 

Λύσσα και Συνείδηση

ΥΣ.Αν μόνο τις ώρες που μέναμε σκεπτικοί, γινόμασταν βίαοι…

athens.indymedia.org

*Ο Λάμπρος Φούντας (23/5/1975 – 10/3/2010) σκοτώθηκε σε συμπλοκή με την αστυνομία στην Δάφνη. Είχε συλληφθεί στο παρελθόν στην κατάληψη του πολυτεχνείου το 1995. Ήταν βιολόγος και είχε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της Πάτρας. Καταγόταν από το Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας

 

 

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Γιά το Λάμπρο Φούντα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s