διεθνισμός, internazionalismo

Η Afrin γιορτάζει την άφιξη του αλληλέγγυου καραβανιού που έφυγε απ’ το Χαλέπι – festeggia l’arrivo della carovana solidale partita da Aleppo [video]

 

#DefendAfrin #EverywhereAfrin

Stampa

 Video

Ένα καινούργιο βίντεο που μας έστειλε ο Jacopo, τορινέζος σύντροφος που βρίσκεται στο καντόνι της Αφρίν, από το οποίο διεξάγει ένα συνεχές και πολύτιμο έργο ενημέρωσης γι αυτά που συμβαίνουν από την αρχή της τουρκικής επίθεσης ενάντια στο καντόνι.

Η Αφρίν γιορτάζει την άφιξη του αλληλέγγυου καραβανιού που έφτασε από το Χαλέπι – Afrin festeggia l’arrivo della carovana solidale partita da Aleppo

Afrin, 19 φεβρουαρίου 2018: η αντίσταση των κατοίκων του καντονιού κατά της στρατιωτικής επίθεσης υπό την ηγεσία του Ερντογάν έφτασε την 31η ημέρα. Ένα μήνα κατά τον οποίο ο στρατός της Άγκυρας απέτυχε να σημειώσει σημαντική πρόοδο, παρά τις συνεχείς και αιματηρές επιθέσεις στο καντόνι, κατά τις οποίες ενάντια στους πολίτες χρησιμοποιήθηκαν επίσης χημικά όπλα απαγορευμένα από τις διεθνείς συμβάσεις.

Οι εικόνες που ακολουθούν δείχνουν τους δρόμους της Afrin γεμάτους από μια διαδήλωση για να γιορτάσουν και να καλωσορίσουν την άφιξη ενός καραβανιού 700 ανθρώπων, που έφθασαν από το Χαλέπι για να στηρίξουν την αντίσταση και τον πληθυσμό της Afrin. Ενώ η διαδήλωση ήταν σε εξέλιξη, ο τουρκικός στρατός βομβάρδιζε την πόλη σε μικρή απόσταση.

#DefendAfrin #EverywhereAfrin

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s