φυλακές, carcere

Επιστρέφει στον Κορυδαλλό ο Β. Δημάκης, σταματά την απεργία πείνας και δίψας

 

Αποδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά το Συμβούλιο των φυλακών Γρεβενών αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα του κρατούμενου, απεργού πείνας και δίψας, Βασίλη Δημάκη, για επαναμεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να μπορέσει να να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Περισσότερα σε λίγο…

https://www.efsyn.gr/node/241364

Αλληλεγγύη στον κρατούμενο φοιτητή Βασίλη Δημάκη

vor etwa einer Stunde

Μετά από ένα δραματικό εξάωρο, ο Βασίλης Δημάκης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον συνήγορό του Θανάση Καμπαγιάννη ότι αποφασίστηκε από το Συμβούλιο των Φυλακών Γρεβενών η μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού για εκπαιδευτικούς λόγους, όπως αιτούταν. Ο Βασίλης ετοιμάζει την Δήλωση Λήξης της απεργίας πείνας και δίψας που θα αναρτηθεί άμεσα μόλις φτάσει στα χέρια μας!

Η ζωή νίκησε, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΗΣΕ!

Δικαίωση για τον Βασίλη Δημάκη: Σταματά την απεργία πείνας και επιστρέφει στον Κορυδαλλό

Στον Κορυδαλλό επιστρέφει ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης που είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει τις σπουδές του

Η σελίδα «Αλληλεγγύη στον κρατούμενο φοιτητή Βασίλη Δημάκη» στο Facebook αναφέρει σχετικά:

«Μετά από ένα δραματικό εξάωρο, ο Βασίλης Δημάκης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον συνήγορό του Θανάση Καμπαγιάννη ότι αποφασίστηκε από το Συμβούλιο των Φυλακών Γρεβενών η μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού για εκπαιδευτικούς λόγους, όπως αιτούταν. Ο Βασίλης ετοιμάζει την Δήλωση Λήξης της απεργίας πείνας και δίψας που θα αναρτηθεί άμεσα μόλις φτάσει στα χέρια μας!

Η ζωή νίκησε, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΗΣΕ!»

ΕΜΦΑΝΙΣΗ Σ